Cautare

2391 de rezultate pentru "vasile bratianu" (4.96 secunde)
Anchetatorii sustin ca, sub paravanul unor saloane de masaj erotic, Vasile si Tatiana Pruteanu, impreuna cu fiul Vasile Jr., obligau angajatele sa se prostitueze.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat de Florii, in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Vasile Iliuta: ... Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, se declara multumit de suma alocata judetului nostru: ... Raman cu biroul in mijlocul comunitatilor, indiferent de apartenenta politica a primarilor si voi fi in continuare un sprijin pentru ei, a declarat Vasile Iliuta.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. ... Vasile Milea cu Bd.
Acelasi mesaj i-a fost transmis lui Basescu si prin intermediul liderului BNS Matei Bratianu, care a avut recent o intalnire cu candidatul D.A.
Din ’90 incoace, de la Bratianu Cartof, in Parlamentul Romaniei a fost cultivata cu osardie prezenta caraghiosilor de tot felul.
Pana atunci, mai mult ca sigur ca liberalii va trebui sa identifice printre urmasii lui Bratianu cativa viitori ministri - situatie in care tensiunile externe provocate de democrati vor fi dublate si de unele interne, izvorate din libera concurenta a PNL-istilor doritori de portofolii ministeriale.
Din pacate pentru urmasii lui Bratianu, democratii agatati in siajul lui Basescu au castigat teren atat in cadrul Aliantei "D.A.” cat si in perceptia publica, fapt care ii face acum sa ignore semnalele de prietenie si fuziune recent lansate din tabara liberala.
Totodata, Antonescu a spus ca "se poate intampla si un miracol, ca de maine duhul lui Ionel Bratianu sa pogoare, la Cluj, in capul lui Emil Boc", si noul partid sa fie liberal, iar democratii sa se inscrie in bloc in PNL.
Asociatia "I.C.Bratianu" a organizat la sfarsitul saptamanii trecute, mai exact vineri, 17 martie a.c., Gala premiilor "Profesionalism si Eleganta", eveniment adresat doamnelor si domnisoarelor care prin activitatea lor s-au impus pe plan profesional, social, economic si politic in Constanta.
Vintila Bratianu considera cu luciditate ca crearea unui stat roman intre Rusia si noi va permite dezvoltarea in URSS a unei vieti nationale romanesti (59).
Dupa targ, se va redeschide magazinul Universul Cristalelor de pe Bd. I.C. Bratianu nr. 5, sector 3.
Ingrijorati cu privire la soarta parlamentara a partidului lor (PNL risca, potrivit unelor voci, sa nu mai prinda pragul electoral la viitoarele alegeri), urmasii lui Bratianu au trecut la atacuri la baioneta impotriva lui Basescu, stapanul absolut al democratilor.
Bratianu pana la intersectia cu Bd. Libertatii; Bd. Natiunile Unite; Bd. Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins intre Calea 13 Septembrie si Calea Rahovei, arata Brigada Rutiera, printr-un comunicat de presa.
Bratianu. Ucenic inflacarat - da, inca inflacarat la varsta mea!
Bratianu era prima destinatie a turului, sala folosita acum pentru organizarea unor conferinte si evenimente mai ample. Draperiile acestei sali sunt realizate la manastirile Agapia si Varatec.
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate:
Pomisorii vor "rasari" in cartierele Poata 6, Tomis Nord, Bratianu, Km 4-5, Abator, Gara, Brizei si Lupeni. Plantarea va fi finalizata, dupa cum a aratat viceprimarul Constantei, Gabi Stan, pana la sfarsitul lunii aprilie.
google-analytics.com